PResston PR : Az Ön kommunikációs ügynöksége!


Cégünk egy teljes körű, komplex PR és kommunikációs tevékenységekkel foglalkozó Ügynökség. Sajtókapcsolati és rendezvényszervezési szolgáltatásainkon túl fontosnak tartjuk a médiatréningek szervezését, továbbá foglalkozunk hirdetésszervezéssel és kiadványok szerkesztésével is. Tevékenységi körünk kiterjed az arculattervezésre, márka-, és brand építésre, illetve bevezetésre, válság- és változáskommunikációra, valamint a média monitoringra is.
Több éves referenciával és kapcsolatrendszerrel rendelkezünk mind az üzleti, mind az állami szférában. Együttműködünk több száz újságíróval, szerkesztővel, fotóművésszel és fotóriporterrel, a belföldi és nemzetközi média képviselőivel egyaránt.
Rendezvények százait szerveztük már meg a vállalati szektorban tevékenykedő prémium és luxus kategóriás cégek részére, valamint a közigazgatási közbeszerzéseken nyert Új Széchenyi Terv alatt futó lakossági tájékoztatási kampányok során.
Kiterjedt kapcsolati tőkénk segítségével jelentősen hozzájárulhatunk Ügyfeleink gazdasági kapcsolatainak növekedéséhez.

Nézze meg legutóbbi média megjelenéseinket, melyekre büszkék vagyunk ide kattintva!

Ha részletesebben is kíváncsi tevékenységünkre, ide kattintva tudhat meg többet szolgáltatásainkról.

Szívesen segítjük új termékek és szolgáltatások bevezetését Magyarországon az image építés és termék PR integrált eszközein keresztül, illetve szívesen hozzájárulunk cége további reputációjának növeléséhez. A rendezvényszervezőkből, újságírókból, PR tanácsadókból, kreatív szakértőkből álló csapatunk hatékonyan segíti az Ügyfeleink munkáját.
Cégünk célkitűzése, hogy elkísérjük Ügyfeleinket – a rendelkezésre álló PR költségvetés legoptimálisabb felhasználásával - a siker útján. Erősségünk, hogy változatos kommunikációs eszközöket alkalmazunk integrált kampányok során, kombináljuk a stratégiai konzultációt a tradicionális PR eszközök alkalmazásával.

Kövesse nyomon tevékenységünket a -on is!