"Ha összejövünk, az a kezdet.

Ha együtt maradunk az már haladás.

Ha együtt dolgozunk, az a siker" /Henry Ford/Cégünk 2007 óta meghatározó szereplője a hazai kommunikációs szektornak.

Budapesti és a debreceni központjainknak köszönhetően, országos szintű elérést biztosítunk partnereinknek a PR és kommunikáció integrált eszközein keresztül.
Csapatunk elhivatottan és lelkesen teremt számokban mérhető sikert a nagyvállalati, a KKV és a franchise szektort képviselő ügyfeleink számára.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk az építőipar, a gazdasági szektor, a pénzügyi és bankszektor, az autóipar, az IT szektor, az SSC szektor, a gyógyszeripar, az élelmiszeripar, a sport, a divatipar, az energiaipar, a környezetvédelem, a turizmus és az oktatás terén.

Cégre szabott, magas színvonalú, egyedi szolgáltatásainkkal, valamint hatékony PR és marketing eszközeinkkel garantált a siker.

Cégünk 2023-ban elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Marketing Diamond Awards díját. Ügynökségünk 2021-ben és 2022-ben is a Magyar Multi Program minősített marketing szakértője lett.

Célkitűzésünk, hogy elkísérjük Ügyfeleinket – a rendelkezésre álló PR költségvetés legoptimálisabb felhasználásával - a siker útján. Erősségünk, hogy változatos kommunikációs eszközöket alkalmazunk integrált kampányok során, kombináljuk a stratégiai konzultációt a tradicionális PR eszközök alkalmazásával.

Ha részletesebben is kíváncsi tevékenységünkre, ide kattintva tudhat meg többet szolgáltatásainkról.PResston PR : Az Ön kommunikációs ügynöksége!TERDIK ADRIENNE

PResston PR Budapest

Budapest, Pf. 63. 1282
1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Rózsadomb Center

PResston PR Debrecen

4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Hotel Divinus***** 131-es iroda

Elérhetőség:

+ 36 1 325 94 88
+36 30 257 60 08

info@presstonpr.hu
adrienne.terdik@presstonpr.hu
facebook.com/presstonpr.hu
instagram.com/presstonpr.hu
hu.linkedin.com/company/presstonprTerdik Adrienne

Ügyvezető igazgató
PResston PR

A Debreceni Egyetem angol és néprajz szakának elvégzését követően az Oxford Brookes University DMS diplomáját szerezte meg, továbbá nemzetközi gazdasági MBA végzettséggel is rendelkezik. A Debreceni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán szekcióvezető-helyettesként és szaktanárként kezdte a pályafutását.

Ezt követően a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Társadalmi kapcsolatok Főosztályának majd a Szemléletformálási és Szakmai Kapcsolatok Főosztályának főosztályvezetője lett, melyek fő feladata a Nemzeti Környezetvédelmi Programban is előírt “Környezeti Oktatás és Nevelés köz- és felsőoktatási szinteken” volt.

A közigazgatási pályafutása után felkérést kapott az egyik legnagyobb nemzetközi kommunikációs ügynökség, az ECC Publico (a későbbiekben Pleon Publico) vezetésére, majd további nemzetközi szintű vezetői gyakorlatot szerzett a bécsi székhelyű Create Connections GmBH ügyvezető igazgatójaként is.

Emellett a Debreceni Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetem akkreditált vizsgáztatója, illetve a Budapesti Metropolitan Egyetem címzetes docense.

Kidolgozta a PResston PR Kft. saját programját, a “Smart interviews” elnevezésű projektet, amely pályakezdő fiatalok munkaerőpiaci integrálását segíti elő.

Az alábbi linkre kattintva elérhetőek a PResston Public Relations Kft. ügyvezető igazgatójával készült interjúk:

További információ cégünkről IDE KATTINTVA megtekinthető!

Kövesse nyomon tevékenységünket a közösségi médiában is!